Programul de NUTRITIE PERSONALIZATA pentru adulti si copii*

consultatie initiala de evaluare I 100lei
consultatie II 50lei
abonament/1luna* 300lei
abonament/2luni*

450lei

abonament/3luni* 600lei


- CONSULTATIA INITIALA I-FISA CLIENTULUI (60min):stabilirea analizelor de laborator si a investigatiilor fiziologice, anamneza, diagnoza, masuratori antropometrice, analiza corporala, evaluarea statusului nutritional si metabolic, initierea jurnalului alimentar;
- CONSULTATIA II (30min)- interpretarea rezultatelor analizelor de laborator specifice, analiza jurnalului alimentar, evaluarea completa a statusului nutritional, analiza corporala TANITA, masuratori antropometrice.

 * Cuprinde:
1. PLANUL ALIMENTAR PERSONALIZAT-FISA DE DOSAR: clientul beneficiaza de 1 plan alimentar personalizat/luna, format din 4 diete personalizate(4diete/saptamana) cu meniuri PERSONALIZATE incluse, retete fit personalizate+ghid de nutritie si reeducare alimentara;
2. CONSULTATIA DE MONITORIZARE(min.2/luna) este inclusa in pretul abonamentului si cuprinde: masuratori antropometrice, analiza corporala cu bioimpedanta si analizator performant TANITA, monitorizare zilnica pe whatsapp.

Pentru detalii si programari la consultatia initiala sunati la tel. 0747339391 sau intrati pe www.facebook.com/Popa'SGym/NutritionistaMea-Mangalia.