Daca v-a placut scurta calatorie alaturi de mine, nu uitati sa lasati un testimonial.
Multumesc frumos,
Simona

Pentru a lasa un testimonial click aici


Simona Popa | Psiho-Nutritionist

Avarege raiting: ★★★★★ 10 rewievs


★★★★★
  11-Nov-2020 by Alina Gabriela Bortea

"Am fost foarte multumita de serviciile si recomandarile nutritionistului Simona Popa. Implicarea e cuvantul care o caracterizeaza din punctul meu de vedere."
★★★★★
  11-Nov-2020 by Aila Mustafa

"un bun nutririonist,retete usoare"
★★★★★
  11-Nov-2020 by Flori Pop

"Recomand, cea mai serioasă și corectă. Caută să înțeleagă ce anume i se potrivește fiecărei persoane, are răbdare și nu renunță ușor de aceea oricine apelează la serviciile ei este susținut și motivat în a reuși să-și schimbe modul de viață. E plina de energie și te molipseste."
★★★★★
  11-Nov-2020 by Paula Suiugan

"Atenția pe care o acordă fiecărui client,disponibilitate în acordarea de informații și indicații atunci cînd ai o dilemă, rețete practice."
★★★★★
  04-Nov-2020 by Margean Elena

"Pentru profesionalismul ei,pentru pasiunea ei in ce face! Multumesc!"
★★★★★
  02-Nov-2020 by Voiculescu Alina-Mihaela

"Recomand cu toată încrederea. Un om deosebit! Mulțumesc!"
★★★★★
  01-Nov-2020 by Ghena Mariana

"Este un bun nutriționist...pe mine și pe soțul meu ne- au ajutat dietele personalizate ale d- nei Simona Popa...având probleme de sănātate(dar și pt estetic...😊)...am slăbit bine și frumos cu dietele dânsei... ...pot să vă spun că este și o bună prietenă...este aproape de fiecare pacient,poți vorbi cu dânsa deschis... Totul se întâmplă online...facem analiza corporală săptămânal,iar dânsa ne trimite dietele tot săptămânal...tot respectul nostru pt d- na Simona...o recomandăm cu încredere...vă pupăm d- na Simona! Să ne vedem cu bine...sănătate...numai bine ..😘🌹"
★★★★★
  01-Nov-2020 by Giorgiana Cioran

"Recomand cu toată încrederea! Un om minunat caruia ii place ceea ce face! Mulțumesc 😘🤗"
★★★★★
  01-Nov-2020 by Carmen Dumitrescu

"Este o profesionistă și ce îți recomanda da rezultate foarte bune. O recomand cu căldură și în cunoștință de cauză. Multumesc Simona!!!"
★★★★★
  01-Nov-2020 by Abdurefi Semiran

"Recomand o persoana care isi face meseria cu pasiune si profesionalism, care nu promite minuni, ci un mod de viata cumpatat, fara privatiuni dar fi fara excese!"